ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

La rítmica amplia l'experiència internacional en un any de grans cites

www.andorradifusio.ad

La gimnàstica rítmica viu un moment dolç. Des de fa uns anys s'ha ampliat la base i cada vegada s'aposta més per la participació en les competicions internacionals. Els bons resultats van arribant.

Abans i després de cada competició toca tornar a posar a punt el cos i per això cal estirar-lo al límit des de l'escalfament. Les gimnastes de rítmica de la Federació preparen cites importants i han d'arribar-hi en les millors condicions. Andrea Ramos, de 17 anys, va debutar fa pocs dies a la Copa del Món a Guadalajara. Va acusar els nervis, però es tractava sobretot d'agafar rodatge.

Les júniors Maria González i Carla Varas van competir el mateix cap de setmana en un torneig a Portugal. La Maria, de 14 anys, va arribar a les finals dels quatre aparells i es va quedar a les portes del podi en cinta. Són encara molt joves, però confirmen que el treball de la Federació està donant resultats.

Les finals de la Copa Catalana i els Campionats de Catalunya són a l'agenda de les gimnastes andorranes. Les júniors tindran Europeu a Guadalajara el mes vinent i les sèniors busquen la mínima per als Jocs del Mediterrani de Tarragona. El Mundial de Bulgària posarà el colofó a la temporada.

Informa i imatges: Joan López

Comparteix: