ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Romo, destituït com a entrenador del VPC

www.andorradifusio.ad

Manolo Romo ha estat destituït com ha tècnic del VPC Andorra. Així ho ha anunciat la directiva del club aquesta tarda. El VPC va perdre esportivament la categoria aquesta temporada. Un descens que podria evitar-se als despatxos per una reestructuració a càrrec de la Federació Francesa. Sigui com sigui la propera temporada s'afrontarà sense Romo a la banqueta.

"Manolo Romo no seguirà l'any que ve a la banqueta, ni ell ni el seu equip tècnic", són paraules del vice president del VPC Andorra David Ferrer.  Per la junta tots són responsables del fracàs del projecte, però el més fàcil, com acostuma a passar, era acomiadar l'entrenador. Sobre els motius, el president del VPC Andorra, Pep Escolà ha explicat que "quan estem parlant d'un esport amateur ha d'haver-hi el màxim de sintonia possible i, a vegades, aquesta aquesta sintonia s'havia trencat."

El club té sobre la taula quatre propostes d'entrenador de renom. El principal escull és l'econòmic, s'espera una decisió abans de deu dies: "Tenim propostes de França, d'Espanya i d'aquí Andorra. No s'ha decidit encara, ho hem de parlar en comissió. Quan ho decidim aquest entrenador tindrà els plens poders", assegura Ferrer.
 
Hi haurà canvi d'entrenador però no de projecte. El club seguirà apostant per la base: "El club funciona bé, hem teballat en una bona base i els fruits es recolliran d'aquí 5 o sis anys", declara Escolà.  

A la roda de premsa també s'ha anunciat que el VPC podria recuperar la categoria per una reestructuració de la Federació Francesa. El VPC compta amb la millor classificació d'entre els quatre equips que han perdut la categoria.

Informa: Cesc Sanjuan   Imatge: Meritxell Bellosta

Comparteix:

18.204.2.190