El rugbi no continuarà a Encamp a canvi d'una contraprestació econòmica del FC Andorra

www.andorradifusio.ad

Pas enrere en l'acostament entre el Futbol Club Andorra i el rugbi per renovar el conveni de l'Estadi Nacional. Des del VPC i la Federació de Rugbi s'ha negat que estiguin disposats a continuar una temporada més a Prada de Moles a canvi d'una contraprestació econòmica. 

L'edifici administratiu ha estat l'escenari d'una nova reunió entre el rugbi i el Govern per parlar de l'Estadi Nacional, aquesta vegada sense representants del Futbol Club Andorra ni de la federació. Fa dies el comú d'Encamp va obrir la porta a garantir les necessitats d'entrenament del club i homologar Prada de Moles per jugar a la divisió d'honor B espanyola. També havien avançat les converses entre el VPC i el Futbol Club Andorra per renovar el conveni actual una temporada més. Des del rugbi, però, s'ha negat rotundament que cap possible  acord inclogui una contraprestació econòmica de l'entitat tricolor. 

"És veritat que ens vam reunir amb el Futbol Club Andorra i és veritat que volen que volen que ens quedem a Encamp. I és veritat com tots sabeu que la cònsol la setmana passada va dir públicament que es podria allargar una temporada més, això és una realitat. Però dir que ens comprarien o ens donarien diners perquè ens quedem a Prada de Moles no és veritat i, a més, no ho acceptaríem".

Gerard Giménez, president del VPC Andorra

"Estem decebuts de com s'està portant la cosa, quan per darrere hem fet una feina molt gran, estàvem arribant a un acord i ara això se'n va en orris, és trist".

Jean-Marc Flaux, president de la Federació de Rugbi

Des del rugbi també s'ha deixat clar que cap de les parts contempla un canvi de gespa a meitat de temporada. 

"El que no faré és a mitja temporada canviar d'instal·lació, estigués a un lloc o a un altre, crec que és caòtic per a tothom. Tens la base, tens totes les categories, tenes tot el material, tens els pares que pugen a Encamp o a Andorra. Canviar a meitat de temporada per mi seria un error".

Gerard Giménez, president del VPC Andorra

Si es recondueixen les postures i es tanca un acord, el Futbol Club Andorra continuaria una temporada més a l'Estadi Nacional i el VPC seguiria a Encamp. La decisió final s'anunciarà la setmana vinent

Informa: Joan López
Imatges: Ricard Tenza i Arxiu RTVA 

Comparteix:

La selecció planta cara davant Irlanda del Nord (2-0) El MoraBanc medita inscriure's a la BCL