Samu Ponce, 3r al Trofeu Saint Féliu d'Avall

En ciclisme, l'equip MVK*12 va obrir la preparació de la temporada amb un podi de Samu Ponce al Trofeu Saint Féliu d'Avall, a Perpinyà. L'estrena oficial de la temporada arribarà a final de mes al Memorial Sanroma.

La primera cursa de Samu Ponce amb el mallot del MVK*12, en la seva segona etapa, va començar amb una tercera plaça a Saint Féliu d'Avall.

El ciclista va protagonitzar un final a l'esprint per acabar al podi, després d'escapar-se amb un grup capdavanter a 30 quilòmetres de la meta.

Diumenge l'equip va seguir la seva preparació a la Social de la Bisbal, a l'Empordà, on el millor va tornar a ser Ponce 24è a la general i 7è en categoria elit. Guillem Sánchez i Miquel Martínez van ser 35è i 36è.

Aquest ha estat el primer cap de setmana de preparació amb aquestes dues curses. La planificació és que l'equip obri la temporada de manera oficial el 22 i 23 d'aquest mes al Memorial Sanroma a la localitat d'Almagro, Ciudad Real, on es citaran els millors conjunts espanyols de la categoria.

Imatges: Arxiu RTVA

L'Inter és més líder després de la derrota del VallBanc Santa Coloma El MoraBanc es reivindica com un equip "chiquito" i amb molt d'humor a la Copa: "Hasta luego, Lucas!"