ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Samu Ponce trenca amb l'Interpro Cycling per incompliment: "Ens hem sentit enganyats"

www.andorradifusio.ad

Samu Ponce ja no corre amb l'equip Interpro Cycling, tot i tenir-hi contracte. El ciclista ha trencat amb el grup esportiu per l'incompliment de les promeses fetes pel director de l'equip. El ciclista se sent enganyat i ha posat punt final a la temporada.

L'estrena de Samu Ponce com a ciclista professional no ha estat afortunada. L'equip Interpro Cycling, de categoria Continental amb llicència japonesa i amb base a França, no ha complert el que havien acordat amb el corredor i la Federació de Ciclisme. Ni amb el calendari de curses, només ha corregut onze jornades, ni amb el material. 

Assegura que "ha estat un any complicat". "A principi de temporada tenia tot molt bona pinta quan a calendari de curses i el futur de l'equip, però el 70-80% del que han promès ha estat un desastre".

El cas de l'andorrà no ha estat l'únic. Altres ciclistes s'han trobat en la mateixa situació per culpa del responsable de l'equip a França, Damien Garcia. Ponce afirma que tant ell com la federació "ens sentim enganyats". "La Federació ha apostat per mi per poder donar el pas i motivar els joves i ha estat una llàstima".

El projecte de l'Interpro Cycling passava per pujar de categoria Continental i convertir-se l'any vinent en equip Pro, amb la possibilitat d'establir-se a Andorra. Ara això sembla descartat. Ponce dubta de si es dissoldrà.

Després de la desagradable experiència, Samu Ponce ja mira endavant. Iniciarà abans la pretemporada i estudiarà les possibilitats que sorgeixin per trobar equip, amb l'MVK12 sempre a la recàmara

Informa: Sergi Cano
Imatges: Fernando Montero - Arxiu RTVA

 

Comparteix:

18.207.254.88