El Sant Julià aprofita l'empat del VallBanc per recuperar el lideratge a la lliga

Nou canvi de líder a la lliga de futbol. El Sant Julià ha recuperat la primera posició en guanyar l'UE Santa Coloma. Els lauredians van aprofitar l'empat entre el VallBanc Santa Coloma i l'Engordany.

L'equip de Jesús Barón, el Sant Julià, torna al capdavant de la classificació gràcies al triomf contra l'UE Santa Coloma, per 2 a 1.

Ricard evitava el primer després d'aquest xut de falta. Luís Blanco aprofitava una pilota morta dins l'àrea per obrir el marcador al minut 41. A la represa, Maneiro feia l'empat al 64, a la sortida d'una falta. A deu pel final, Jean Miroux certificava la victòria laurediana aprofitant una pilota penjada al segon pal. El Sant Julià se situa primer i treu un punt a l'Inter, el segon classificat.

El VallBanc Santa Coloma va deixar-se dos punts contra l'Engordany en empatar a un.

La primera gran ocasió la va protagonitzar Txus Sosa, però el seu xut es passejava per la línia de gol. Jesús Coca evitava el primer valent-se del pal després d'una falta llunyana.

Els colomencs seguien assetjant la porteria rival i Txus Sosa enviava una nova pilota al pal. Ruiz avançava els escaldencs al minut 58 a la sortida d'un córner. Els colomencs van bolcar-se a l'atac i al 78, Aleix Cisteró trobava el premi del gol amb una gran falta al primer pal. Al final repartiment de punts.

L'Inter d'Escaldes va pujar fins a la segona posició, gràcies a la victòria per 2 a 1 contra el Lusitans.

Els d'Adolfo Baines van avançar-se de penal al minut 28 amb Sergi Moreno. El mateix protagonista va fer el segon al minut 69 amb aquesta magistral falta per treure les teranyines de l'escaire.

A sis pel final, Jefferson retallava distàncies aprofitant la passivitat de la defensa escaldenca. La derrota deixa els lusos a la setena posició.

Per últim, en el duel de la part baixa l'Ordino va imposar-se amb claredat a l'Encamp per 4 gols a 0. Quan encara no portaven ni cinc minuts de partit, Sebas Bertran feia el primer després d'una jugada de Júnior.

A l'inici de la represa, precisament Júnior feia de penal el 2 a 0. Al minut 50, Sebas Bertran feia el tercer amb una jugada individual. A vuit pel final, Christian Hidalgo certificava la golejada. El triomf permet a l'Ordino pujar a la cinquena posició.