El Sant Julià es confirma com a líder invicte

A la lliga Multisegur de futbol, el Sant Julià confirma el lideratge i la condició d'únic equip invicte després de la tretzena jornada. Els de Jesús Barón van ser protagonistes de la golejada de la jornada.

El Sant Julià ha començat l'any com va acabar el passat, sumant els tres punts. Els lauredians no van tenir pietat del renovat Lusitans. Dues dianes de Joel Méndez van posar el 2 a 0 al descans. Als darrers quinze minuts de partit van arribar tres més, obra de Walter Fernández, i dels recent incorporats Santana Mendy i Juan Manuel Fernández. Després de tretze partits, els de Jesús Barón continuen líders en solitari i únic equip invicte.

A dos punts dels lauredians es manté l'Inter d'Escaldes després de superar per 3 a 1 l'Encamp. Rodrigo Vergara va avançar l'equip d'Adolfo Baines al primer temps. A la segona part Bruninho feia el 2 a 0, però l'Encamp va retallar diferències amb un gol de penal de Peralta. A un minut del final Genís Soldevila feia el 3 a 1 definitiu per als escaldencs, amb qui va debutar l'incombustible golejador català Santi Triguero.

El derbi colomenc va acabar en taules. L'exjugador de l'Andorra Aaron Sánchez va avançar els groc-i-negres al minut 56. A nou per al final, el mexicà Diego Nájera feia l'empat a u definitiu per al VallBanc, que ara ocupa el tercer lloc de la taula, a quatre punts del líder.

La sorpresa va saltar en el duel entre l'Ordino i l'Engordany, que ha substituït Otger Canals a la banqueta per Filipe Busto, tot i que fins que no es desvinculi del Lusitans serà Josep Mengual qui ocuparà la banqueta. Jorge Martín i Vinicius Frasnelli van avançar els ordinencs amb dues dianes en els darrers vuit minuts de partit. Sebas Gómez, ja en temps afegit, feia el definitiu 2 a 1.

Els resums dels partits i tots els gols de la jornada, aquest vespre al "Tot Lliga", després de l'Informatiu Vespre.

Imatges: Federació de Futbol