El Sant Julià derrota l'Alcoletge amb una gran primera meitat

El Sant Julià de futbol sala ha reprès aquest dissabte el camí de la victòria a Tercera divisió amb una convincent victòria 6 a 4 contra l'Alcoletge. Després d'una enorme primera meitat, els lauredians han baixat la intensitat a la segona.

El Sant Julià ha sortit com una piconadora, tres gols d'Omar en els deu primers minuts deixaven el camí molt planer amb el 3 a 0.

L'Alcoletge, equip de la part baixa, ha escurçat distàncies, però això no ha inquietat els de Jorge Dias, que han fet dos gols més abans del descans, a càrrec de Bryan i el quart d'Omar.

Després de l'exhibició en el primer temps, a la segona meitat els lauredians han baixat la intensitat, guanyant l'equip català aquest parcial u a tres.

El triomf mai ha perillat i Omar encara ha tingut temps de fer el seu cinquè gol per arrodonir una jornada en el capítol personal per emmarcar.

Amb aquest triomf el Sant Julià es consolida a la cinquena plaça i té l'objectiu de la permanència gairebé a la butxaca.

Imatge: Desirée Sala

El femení del VPC firma una victòria d'escàndol contra el Químic-Alella (101-0) El MoraBanc Andorra, partit per a oblidar en el retorn de la Lliga Endesa (60-70)