El Sant Julià es distancia dels perseguidors

El Sant Julià segueix amb pas ferm al capdavant de la lliga en vèncer l'Ordino. Els lauredians obren escletxa amb el VallBanc Santa Coloma, després de l'empat entre els colomencs i l'Inter d'Escaldes.

Jornada rodona pel Sant Julià de Lòria que a banda de guanyar l'Ordino, per 3 gols a 0, veu incrementada la diferència de punts amb els perseguidors.

Al 29, Joel Méndez obria el marcador a l'àrea petita, després d'una passada de Cissé. A la represa, Méndez calcava el primer, però aquest cop l'assistència era de Walter. Al temps d'afegit, José Antonio feia el definitiu amb aquesta definició de qualitat.

En el duel de la jornada, VallBanc Santa Coloma i Inter d'Escaldes van signar taules. Al minut 26, Eric obria el marcador després de retallar Eloy Casals. Al 37, Loren amb una jugada individual feia l'empat amb un xut encreuat dins de l'àrea. Malgrat les ocasions de tots dos equips, a la represa el marcador no es va moure. L'empat no satisfà ningú, ja que cada cop veuen més lluny la primera plaça.

Festival de gols en el partit entre l'UE Santa Coloma i l'Engordany. Els escaldencs van remuntar i finalment van guanyar 2 a 3. De Jesús obria el marcador als cinc minuts, després d'una badada defensiva colomenca. Quatre minuts més tard, Roberto Carlos empatava després d'una assistència de Jordi Rubio. Al 14, Aaron Sánchez capgirava l'electrònic al segon pal, 2 a 1. A la represa, una jugada de Camar per banda deixava en safata l'empat a Laborda. A vuit pel final, mateixos protagonistes, jugada de Camar per banda i Laborda anota el 2 a 3 definitiu, després d'alguns refusos. El triomf deixa l'Engordany a set punts del play-off per la permanència.

Per últim, l'Encamp va sumar la segona victòria de la temporada contra el Lusitans amb un solitari gol d'Isaac Pedrós. Els encampadans van imposar-se i a la primera meitat ja van poder avançar-se al marcador, però el gol l'anul·lava l'àrbitre per fora de joc. A deu pel final, l'estratègia va donar fruit i Isaac Pedrós feia l'únic i definitiu gol del partit. El triomf deixa l'Encamp amb vuit punts al fanalet vermell, a 6 punts del setè classificat, l'Ordino.