ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

El Sant Julià presenta 13 transferències l'últim dia de mercat

www.andorradifusio.ad

El Sant Julià de futbol podria arribar a jugar després de presentar 13 transferències l'últim dia de mercat. La federació validarà dilluns la documentació i en cas d'estar tot al dia podrien competir.

La mitjanit de divendres finalitzava el termini per inscriure jugadors a primera i segona divisió de futbol. Els ulls estaven posats en el Sant Julià i l'Engordany. Els escaldencs, ofegats pels deutes, van descartar l'opció de fitxar i seran donats de baixa els pròxims dies. 

El cas més significatiu és el dels lauredians, perquè s'havien de posar al dia de pagaments amb la CASS, jugadors de temporades passades i altres deutes pendents abans que els validessin els nous fitxatges.

El mateix divendres van enviar 13 transferències a la federació per mostrar que estan al corrent de pagament, però l'entitat haurà de validar-ho dilluns per donar el vistiplau. La premissa és senzilla: sí s'ha pagat tot, jugaran, en cas contrari, seran donats de baixa aquesta temporada. Tot i poder jugar, no podrien ascendir aquest mateix curs pels deutes previs del club.

Si es confirmés la baixa de l'Engordany i Sant Julià, la lliga Unida passaria de 7 a 5 equips amb només la Massana i el Rangers amb opcions de pujar.

Informa: Joel Romero
Imatges: Arxiu RTVA

Comparteix: