El Sant Julià suma un empat als darrers segons contra el Santpedor (3-3)

Empat sobre la botzina del Sant Julià aquest dissabte contra el Santpedor. Edgar Sànchez va marcar de falta quan faltaven 7 segons per posar el 3 a 3 al marcador i deixa un punt a casa pels de Jorge Dias.

Els lauredians van patir per sumar un nou punt, després d'haver dominat el partit amb nombroses ocasions, sobretot a la primera meitat. De fet, els primers a avançar-se al marcador van ser els de Jorge Dias amb aquest gol de Paco.

Els de Santpedor van capgirar el marcador abans del descans en aprofitar dues errades greus a la sortida de la pilota.

Els groguencs ho intentaven, però sense encert. Amb l'1 a 2 s'arribava al descans.

Al primer minut de la represa, la pressió laurediana produïa efecte i Edgar enviava la pilota a l'escaire.

Els de Jorge Dias seguien fent pressió i en una jugada d'estratègia, Roge fregava el gol.

A falta d'un minut, els catalans s'avançaven novament al marcador des del doble penal.

Tot i això, els lauredians no havien dit l'última paraula i quan faltaven 7 segons, Edgar Sànchez feia embogir el pavelló amb aquest llançament de falta directa, per al 3 a 3 final.

Els lauredians acumulen 5 jornades sense conèixer la derrota i se situen quarts a la classificació amb 11 punts.

Imatges: Desirée Sala