ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: xerrada de l'humorista gràfic Jordi Planellas "Els límits de l'humor i la llibertat d'expressió amb ovelles"

Obrir en una altra finestra

La Sant Silvestre ultima els preparatius

www.andorradifusio.ad

La cursa popular Sant Silvestre de Sant Julià de Lòria arriba aquest divendres a la 26a edició. Un any més no faltaran els barrets de Pare Noel per a tots els participants i les paneres de Nadal que s'emporten tots els corredors quan arriben a la meta. L'objectiu és superar els 755 participants de l'any passat.

Aquest dijous al matí el centre esportiu de Sant Julià de Lòria es començava a omplir de capses amb els productes que ompliran les paneres de Nadal que s'emporten tots els participants de la Sant Silvestre laurediana només per travessar la meta, "ja que fan l'esforç de venir a les 22h a córrer amb el fred", diu l'organitzador, Víctor Martínez.

És un dels trets distintius d'una cursa que aquest divendres arribarà a la 26a edició. S'han previst un miler de bosses i al capdavant dels preparatius es troba un any més Martínez. Ara fa vint anys va donar un nou impuls a la cursa introduint-hi les paneres i els barrets de Pare Noel que porten tots els participants.  Destaca com la cursa popular ha anat creixent i l'ambient que s'hi crea.

Les inscripcions es mantindran obertes al web de la cursa fins aquest dijous a la nit i divendres encara es podran fer presencialment al centre esportiu.

Hi haurà dos recorreguts, de 300 metres per als corredors fins a 8 anys, a partir de les 21.15h, i de 2.100 metres, per als júniors i absoluts, amb sortida a les 22h..

Informa: Joan López
Imatges: Kevin Ribeiro / Arxiu RTVA

Comparteix: