El Sarzana venç el Caldes (4-1) i es converteix en el primer finalista de la WS Europe Cup al Poliesportiu

El SEAT Andorra Hoquei Club ha dit adeu al somni de l'as

El SEAT Andorra Hoquei Club ha dit adeu al somni de l'ascens a Nacional Catalana, després de perdre aquest dissabte al migdia davant del Roda de Ter per 6 gols a 0, en la primera eliminatòria dels play-off a la localitat de Juneda. A casa nostra, l'Hockey Sarzana italià s'ha convertit en el primer finalista de la World Skate Europe Cup al Poliesportiu d'Andorra.

El Caldes s'ha avançat al primer temps, amb un xut des de mitja pista d'Alexandre Acsensi, però els italians han capgirat el marcador a la represa amb Joan Galbas com a gran protagonista.

El català feia el gol de l'empat al minut 31 i, ja a les acaballes de la segona part, anotava dues dianes més en dos llançaments de falta. En el darrer minut, Rossi marcava el 4 a 1 definitiu.

A les quatre de la tarda arrencarà la segona semifinal de la Final a 7 entre el vigent campió, el Lleida Llista Blava, i el Girona. Com la primera semifinal, el partit també es podrà seguir en directe per Andorra Televisió.

Imatge cedida: Hoquei Global