ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

La secció de fons, d'estada a Noruega on disputarà el Blink Festival

www.andorradifusio.ad

La passada campanya s'esperava que fos la del salt a l'elit d'Irineu Esteve, però un seguit de contratemps ho va impedir. Un any després les expectatives tornen a ser elevades. L'equip d'esquí de fons vol fer tot el possible per fer una campanya en línia ascendent. El volum més fort ha començat amb l'estada d'aquests dies a Noruega.

La secció de fons de la federació ha començat la pretemporada amb estades a Font-romeu i la Rabassa. Ara estan a Noruega per completar un primer bloc important de treball amb tirades llargues de roller esquí i les primeres curses. 

L'equip amb els esquiadors Irineu Esteve, Carola Vila i l'espanyol Imanol Rojo va arribar a la regió de Sirdal el dia 24. Aquí les altes temperatures no són un problema. Els propers dies s'afegiran al grup els joves Gina del Rio i Quim Grioche.

Aquesta estada es tancarà amb la participació al Blink Festival, una prestigiosa competició de roller esquí que es disputarà entre el 3 i el 6 d'agost a Sadnes.

En els mesos de setembre i octubre hi ha previstes estades a les glaceres alpines. Els tècnics continuen pendents de l'evolució d'aquestes glaceres, enguany, molt afectades per les altes temperatures.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatges cedides: FAE

Comparteix: