ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Segons llocs per a Blasi, Màlaga i Vilella abans del Míting de Petits Estats de San Marino

www.andorradifusio.ad

Aquest dissabte a la tarda s'ha completat la primera jornada del Campionat d'Andorra d'atletisme a l'aire lliure. El nacional es completarà aquest diumenge amb la segona jornada a l'estadi comunal.

La jornada ha començat al matí amb les proves de llançament de disc i llançament de martell. Aquesta competició ha tingut lloc a la Comella. La resta de la disciplines s'han desenvolupat a la tarda a l'Estadi Joan Samarra.

Miquel Vílchez s'ha adjudicat la prova de perxa aconseguint superar el llistó als 4 metres i 20 centímetres. Pau Blasi, un dels representants d'Andorra el proper cap de setmana a San Marino, ha estat segon en els 400 metres llisos. L'atleta del CAVA ha fet una marca de 49 segons i 31 centèsimes.

També ha estat segon en salt de llargada Eloi Vilella, un altre dels representants al míting dels petits estats. Vilella ha volat fins als 6 metres i 57 centímetres. Tanca la nòmina de representants a San Marino Carlota Màlaga que ha estat segona a la seva final dels 100 metres aturant el cronòmetre a 12"85.

En la prova masculina Harry Gras ha estat 3r amb una marca d'11"18. En 400 metres femení Duna Viñals ha estat 5a amb un temps de 58"96 en una final amb molt nivell. Aquest diumenge es completarà el campionat d'Andorra amb la segona i definitiva jornada amb la participació d'atletes com Nahuel Carabaña o Marcos Sanza.

Informa i imatge: Cesc Sanjuan

Comparteix:

3.236.170.171