ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

La selecció aconsegueix puntuar fora de casa en una fase de classificació amb un empat contra Albània (2-2)

www.andorradifusio.ad

La selecció de futbol ha aconseguit el que feia molt temps que perseguia: puntuar fora de casa en una fase de classifcació per un Mundial o una Eurocopa. Ha estat aquest dijous a la nit contra Albània, un equip amb un gran potencial. 

L'Elbasan Arena ocuparà, per tant, un lloc destacat en el futbol andorrà després que l'equip de Koldo Álvarez hagi aconseguit un històric empat.

L'equip albanès s'ha avançat però Cristian Martínez ha marcat dos gols que han col·locat Andorra per davant fins a l'empat a dos definitiu. És el quart punt de la selecció en aquesta fase de classificació que tancarà contra Turquia el proper diumenge a l'Estadi Nacional.

Amb aquest resultat, i a falta de només un partit, Andorra fa un pas de gegant per aconseguir l'objectiu d'eludir la darrera plaça.

El seleccionador, Koldo Álvarez, s'ha mostrat molt content per l'equip "perquè moltes vegades fan el mateix esforç que han fet avui i no hi ha premi". "Avui el tenen i és quelcom que perseguíem des de fa temps".

Pel capità, Sergi Moreno, "sumar un punt fora de casa sempre és més complicat". Destaca d'Albània el seu "gran equip amb jugadors professionals que juguen a grans lligues". Per això opina que "aquest punt fora de casa és com si fossin tres".

L'autor dels dos gols, Cristian Martínez,està "molt content" i ho atribueix "a la constància i treball de tot l'equip, que m'ajuden per poder marcar". Els dedica a la seva família i la seva parella i assegura que "diumenge intentarem fer-ne un altre".

Jordi Aláez també s'ha mostrat motl satisfet. "És un grup espectacular i cada vegada anem a més", ha dit. El seu company,  Josep Gómez, explica que els han fet un gol molt ràpid però a partir de l'empat han agafat "més confiança i ens hem posicionat millor al camp". Dels rivals en destaca el nivell, ja que són "gairebé tots jugadors de primera divisió i estava clar que havien de tenir alguna ocasió".

Emili Garcia assegura que el seu paper "era complicat". "Suplir a Ilde Lima no era fàcil. Crec que he estat a un bon nivell, hem pogut puntuar i això és el millor" . Un resultat que,, segons Koldo, reafirma el treball de l'equip.

El jugador de la selecció albanesa, Enea Mihaj, ha dit després del partit que "el que ha fet Andorra és culpa nostra".  "Hauriem d'haver estat més durs mentalment, fer valer la nostra qualitat perquè jugàvem a casa i hem donat massa espai a un equip com és Andorra per fer el que ha fet".

Amb les millors sensacions després del rgan resultat, la selecció tancarà aquesta fase de classificació per l'Europeu diumenge contra Turquia.

El partit es podrà seguir en directe per RNA i andorradifusio.ad a partir de les 20.45h.

Informa-imatges: Cesc Sanjuan

 

Comparteix:

3.219.167.194