La selecció femenina prepara els darrers partits del Preeuropeu

www.andorradifusio.ad

La selecció femenina tancarà la fase de classificació per a l'Eurocopa contra Grècia i Illes Fèroe. Les jugadores s'han exercitat aquests darrers dies amb l'objectiu de ser més sòlides en defensa i millorar els resultats assolits fins ara.

Concretament, jugaran el 12 a Grècia i el 16 aquí a casa contra Illes Fèroe. L'objectiu serà, sobretot, millorar en la parcel·la defensiva tal com apunta la jugadora ínsignia, Tere Morató. "Estem millorant la fase ofensiva i defensivament hem d'evitar errors que potser han permès que ens marquin gols". Apunta també la sortida de pilota com un element clau per continuar la progressió.

Els 18 gols en contra per només dos a favor són una llosa important. Les tricolors paguen cares algunes desconnexions i per això aniran a Grècia divendres vinent amb la lliçó apresa. Tot i que Morató espera una selecció més contundent. "Seran una mica més fortes de l'equip que van ser aquí a Andorra i són un equip que els hi agrada tenir la pilota". El que hauran d'aprofitar, doncs, són les sortides al contraatac i ser verticals.

Quatre dies més tard arribarà la cirereta del pastís contra les illes Fèroe al Nacional, on el combinat dirigit per Albert Panadero espera tornar-li la derrota contundent que van patir allà.

Informa: Joel Romero

Imatges: Ricard Tenza

Comparteix:

Una nit de Champions per a l'UE Santa Coloma "M'he proposat allargar la meva carrera cinc anys més"