ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

La selecció femenina de rugbi de 7 tanca en tercer lloc la segona jornada del Campionat de Catalunya

www.andorradifusio.ad

El femení del VPC ha acabat en tercera posició la segona jornada del Campionat de Catalunya de rugbi de set, que s'ha celebrat aquest dissabte a la tarda a l'Estadi Nacional. Més enllà del resultat, la cita ha servit per continuar preparant la participació de la selecció al proper Europeu, els propers dies 8 i 9 de juny a Croàcia.

Després d'acabar setenes fa dues setmanes a la Feixa Llarga de Barcelona, el VPC ha millorat el resultat en la segona jornada del Campionat de Catalunya de rugbi de set celebrada aquest dissabte a la tarda a l'Estadi.

Les andorranes han guanyat el primer duel contra el Poblenou, per 20 a 5, i han cedit en el segon contra el GEiEG, per 31 a 0. En el partit pel tercer i quart llocs, han guanyat per 22 a 5 davant del Lleida. La cita ha servit per continuar preparant el proper Europeu, que la selecció disputarà els dies 8 i 9 de juny a Zagreb. 

Per a les tricolors es tracta de tornar a agafar automatismes en la modalitat de set, després de tota la temporada jugant a quinze.

Abans de l'Europeu, el VPC encara disputarà una nova jornada del Campionat de Catalunya, el cap de setmana vinent a Girona.

Informa i imatge: Joan López

Comparteix:

34.231.21.83