La selecció de futbol sala cau en el primer amistós contra Lituània al Prat Gran (3-6)

La selecció de futbol sala ha perdut el primer dels dos amistosos contra Lituània, per 3 gols a 6, al pavelló del Prat Gran d'Escaldes-Engordany. Els homes de Xavi de la Rosa han estat capaços de remuntar un marcador advers a la segona part, però han pagat molt cares les errades.

Lituània ha sortit més intensa i s'ha posat el marcador de cara amb dos gols en dos minuts de joc. La tricolor ha hagut de remar contracorrent i Omar retallava diferències amb un córner assajat al minut 4. Però Lituània ha tancat bé els espais i ha sortit amb velocitat a la contra, com en la jugada que li ha servit per fer l'1 a 3.

La segona part ha estat andorrana. Lituània ha renunciat a tenir la pilota i els tricolors han sabut trobar espais amb un joc agressiu i dinàmic. Una rematada d'Omar feia pujar el 2 a 3 al minut sis de la represa. Només s'havien jugat 36 segons més quan David Férriz empatava amb una canonada des de fora de l'àrea.

La selecció havia fet el més difícil, però ha tornat a pagar cares les errades. A vuit minuts del final, contracop per la dreta de Lituània i Jeremejev afusellava pel centre el 3 a 4. El mateix jugador ha superat Aleix en una acció per l'esquerra. Jugant amb porter jugador i a només quatre segons per a la botzina, Andorra ha encaixat el 3 a 6 definitiu.