La selecció de futbol sala derrota Turquia en l'últim sospir (3-2)

Triomf del combinat absolut de futbol sala 3 a 2 en el segon amistós contra Turquia. Va ser un gol d'Eric Mesquita en el darrer minut el que va donar la victòria als tricolors en un duel marcat per la igualtat.

El partit d'aquest dijous va ser arbitrat per la millor parella de col·legiats del món, Alejandro Martínez i Juan José Cordero. No els va faltar feina. Malgrat ser un amistós, els dos equips i, especialment Turquia, van mostrar una gran agressivitat.

Oriol Rodríguez va avisar amb un xut al pal, però va ser Turquia la que es va avançar amb un bon gol del seu home més perillós, Adam Kuçukkartal. Abans del descans ho va tornar a intentar Rodríguez. Els turcs, però, seguien escalfant l'ambient. Als 22 minuts, Rodríguez de nou empatava el partit amb un xut a l'escaireAitor es lluïa defensant la porteria local.

La segona meitat va ser un festival de targetes per als otomans. Els àrbitres van prendre una decisió salomònica expulsant el turc Umur Agir, i Omar pel bàndol tricolor després d'una picabaralla. Jugant 4 contra 4 va marcar Ramazan l'1 a 2. Segura tornava a ensopegar amb el pal. Al 37, Arnau Rodríguez aconseguia l'empat culminant una acció personal i els ànims continuaven escaldats.

En els darrers minuts, els dos equips van buscar la victòria atacant amb el porter jugador. En el darrer minut, Eric Mesquita pispa la pilota i etziba un xut amb paràbola que els va donar el gol de la victòria. Després del xiulet final, el jugador es mostrava sincer. "Diria que ha sigut un acte instintiu, però he anat a tirar la pilota a fora. Queda bé dir que ha anat a porteria". El seleccionador andorrà, Talin Puyaltó, explica que aquests partits els van molt bé. "Això és Europa. Aquest nivell de contundència és el que ens trobem sempre quan anem a jugar qualsevol torneig Internacional i això és el que ens va bé a nosaltres".

El gol d'Eric Mesquita en els darrers instants ha permès acabar aquest doble compromís amb Turquia de la millor manera i l'equip de Talin continua creixent.

Imatge: David Moreno