La selecció de futbol sala guanya Albània (1-0) i torna a lluitar per ser a l'Europeu

En futbol sala, la selecció ha guanyat Albània per 1 gol a 0 i deixa completament obert el grup per classificar-se per l'Europeu. L'actuació d'Aleix Giménez sota pals ha estat clau per endur-se el tres punts davant la gran favorita.

Pas de gegant del combinat dirigit per Xavi de la Rosa al Preeuropeu de futbol sala. Els tricolors s'han imposat amb un gol de Marc Massana a deu minuts per acabar el partit, gràcies a una pressió alta que ha permès deixar Massana completament sol davant el porter.

Andorra ha disposat d'opcions per sentenciar el partit, com en una acció d'Èric Mesquita.

El gran protagonista ha estat Aleix Giménez. El porter ha fet nombroses aturades de mèrit per evitar la golejada, atès que els albanesos han dut la batuta del joc durant molts minuts. Andorra ha sabut patir amb l'aparició del porter-jugador els darrers minuts. Finalment, 1 a 0 que permet somiar als de Xavi de la Rosa.

Aquest resultat permet als tricolors pensar en la classificació directa per a l'Europeu, tot i que dependran dels resultats de Bulgària i la diferència de gols. Per mantenir aquestes opcions, els de De la Rosa hauran de golejar San Marino aquest dissabte a les 16h, en el darrer partit del grup.

Informa: Joel Romero
Imatges cedides: Futsal Bulgària