La selecció tanca el Preeuropeu amb una derrota dolça contra Turquia (0-2)

Dos gols matiners amb la firma d’Enes Üsal han donat l

Dos gols matiners amb la firma d’Enes Üsal han donat la victòria a una Turquia molt efectiva, que arribava a l’Estadi Nacional ja classificada per a l’Eurocopa juntament amb França. Andorra, tot i la derrota, acaba la fase cinquena amb 4 punts i, gràcies a la derrota de Moldàvia davant d’Islàndia, per primera vegada evita el fanalet vermell en una fase de classificació.

Amb la tornada d’Ildefons Lima i Marc Rebés a l’onze titular després de complir sanció, la selecció ha sortit al terreny de joc amb atreviment i ha buscat la porteria de Turquia amb insistència en els primers minuts.

Al minut 17, però, s’avançaven els turcs en una jugada ràpida per l’esquerra. Bayram rematava dins l’àrea i el refús de José Antonio l’aprofitava Üsal per fer pujar el 0 a 1 al marcador. Tres minuts més tard, el jugador del Valladolid feia el segon des del punt de penal, després d’una falta dins l’àrea comesa per José Antonio Gomes.

Cristian Martínez ha tingut l’ocasió més clara d’Andorra, a la primera part, en una falta directa que ha sortit per sobre del travesser.

El darrer partit de la fase de classificació per a l'Eurocopa ha estat emotiu per a dos internacionals. Ildefons Lima ha superat l’equatorià Ivan Hurtado i ja és el jugador que ha defensat durant més temps una selecció, amb 22 anys i 148 dies.

Ferran Pol ha posat el punt final a la seva trajectòria com a porter internacional després de 27 partits i ho ha pogut fer sota els pals, després de substituir José Antonio en els darrers minuts de partit.