La selecció d'handbol tornarà a participar al Campionat de Nacions Emergents, a Bulgària

www.andorradifusio.ad

La selecció d'handbol tornarà a disputar el Campionat de Nacions Emergents, que viurà la quarta edició després de l'aturada per la pandèmia. El torneig serà a l'abril a Bulgària i Andorra jugarà en la primera fase contra Malta i la debutant Índia. 

El seleccionador David Aguilar treballa amb vint jugadors per preparar la participació al Campionat de Nacions Emergents d'handbol. La cita, recuperada després de la pandèmia, es disputarà entre el 25 i el 30 d'abril a Varna, Bulgària. Andorra s'enfrontarà en la primera fase a Malta, un vell conegut, i a la debutant Índia. Així i tot, Aguilar està satisfet del nivell que hi ha a la convocatòria.

Al campionat hi competiran 12 equips repartits en quatre grups de tres combinats. Els quatre primers disputaran les semifinals. Andorra ha entrenat als Serradells i els pròxims caps de setmana la preparació es traslladarà al Pas de la Casa, on Aguilar haurà de decidir els 14 jugadors que es desplaçaran a Bulgària. Malta serà el primer rival, el 25 d'abril.

Informa: Sergi Cano
Imatges: David Moreno 

Comparteix:

El vent, protagonista de la segona jornada d'entrenaments a Soldeu-el Tarter Joan Verdú arriba a les finals de la Copa del Món sense pressió i amb un casc nou