La selecció d'hoquei patins es penja la plata al Mundial B dels World Roller Games després de cedir en la final contra Moçambic (3-4)

La selecció d'hoquei patins va tancar dissabte els World Roller Games amb la medalla de plata al Mundial B, després de tornar a ensopegar en la final contra Moçambic, el mateix rival que l'havia apartat de l'ascens a la primera fase.

Després d'una primera part sense gols, els de Climent Padrós es van avançar a la represa amb un xut d'Adrià Antequera. Moçambic li va donar la volta al marcador amb dues dianes, però Andorra va reaccionar i Gerard Miquel va restablir de seguida la igualtat. Els africans es van tornar a posar la final de cara amb dos gols.

El 2 a 4, a dos minuts i nou segons de la botzina, semblava definitiu, però Andorra va ho va seguir intentant i Arnau Dilmé tornava l'esperança amb el 3 a 4, a un minut i 59 segons per a la conclusió. En un final molt tens, amb targetes vermelles per a Adrià Antequera i el seleccionador, Climent Padrós, el marcador ja no es va tornar a moure.

Andorra s'ha quedat a les portes del títol i de l'ascens, però marxa del Mundial amb la imatge d'un grup molt jove i competitiu, que en el futur ha de donar moltes alegries a l'hoquei patins andorrà.