La selecció juvenil d'handbol obre la Copa d'Espanya amb derrota contra Cantàbria

La selecció juvenil d'handbol disputa aquests dies la Copa

La selecció juvenil d'handbol disputa aquests dies la Copa d'Espanya a Camargo, Cantàbria. L'objectiu és guanyar experiència i rodatge, atès que aquesta serà la segona participació en aquesta competició.

Els andorrans van perdre en el primer partit contra Cantàbria per un clar 11 a 35. La diferència física i d'experiència va ser la tònica de l'enfrontament que va decantar-se des de bon inici. Els tricolors van patir en defensa i al descans els locals ja guanyaven 7 a 18. Aquesta tarda, els tricolors tornaran a jugar contra els càntabres al pavelló Juan de Herrera.

Informa: Joel Romero