La selecció nacional de futbol sala Sub-19 es classifica per primera vegada per a la fase principal de l'europeu

Amb el triomf d'aquest dissabte 1 a 7 davant San Marino el combinat nacional de futbol sala va tancar una fase preliminar de l'europeu històrica. Mai un equip nacional d'aquest esport havia aconseguit classificar-se per a una fase principal d'un europeu. Amb tres victòries en tres partits els d'Aitor Garcia han acabat primers i s'han guanyat el dret a seguir lluitant entre els millors del continent.

Van començar derrotant Gal·les 3 a 2. Van confirmar les expectatives desfent-se d'Estònia 4 a 1 i aquest dissabte van fer història derrotant 1 a 7 l'equip amfitrió, San Marino.

Hugo Albino i Nil Manchado van avançar els andorrans. San Marino va escurçar distàncies amb l'1 a 2 però va ser només un miratge. Andorra a poc a poc va anar imposant la seva llei. Al descans els tricolors ja guanyaven 1 a 4 amb dianes de Roc Torres i altre cop de Nil Manchado.

A la segona meitat l'equip entrenat per Aitor Garcia no va perdonar. Nil Manchado completava el "hat trick" i Guillem Jeansou i Adrià Blat van tancar el marcador definitiu 1 a 7. Primera plaça i classificació per a la ronda principal de l'europeu, al març contra l'equip local, Ucraïna, Bèlgica i Moldàvia.

L'ENFAF no troba la victòria a la Tercera Divisió Nacional

Al país, l'ENFAF de futbol sala continua sense poder estrenar-se a la Tercera Divisió Nacional. Guillem Castro va avançar l'equip andorrà en el minut tres. Poc després, en el sis, l'Alforja aconseguia empatar. El resultat ja no es va moure. Aquest és el segon empat de l'ENAF, cuer amb només dos punts en sis partits.