ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

La selecció prepara l'estrena a la lliga de Nacions

www.andorradifusio.ad

La selecció de futbol es troba en ple compte enrere per a l'estrena a la lliga de Nacions. Els internacionals juguen a Letònia dijous i dilluns reben el Kazakhstan en la primera tanda de partits d´una competició en la qual guanyen possibilitats de puntuar.

Després de la Supercopa, el Comunal ha acollit l'entrenament de la selecció abans de sortir cap a Barcelona. Dimarts l´equip fa una sessió matinal i després vola cap a Letònia. El seleccionador disposa d'un grup de vint jugadors dels quals a priori un parell quedaran descartats per al desplaçament.

No hi ha absències destacades i entre els habituals, futbolistes que juguen fora, com Marc Vales, Marcio, Max Llovera o Joan Cervós, un dels novells. La coincidència de compromisos oficials amb la selecció sub-21 pot fer que el del Santboià acabi jugant amb el combinat que dirigeix Justo Ruiz, que té un doble i complicat desplaçament, a Escòcia i Ucraïna.

Andorra té dipositades força esperances en aquesta lliga de Nacions, competició oficial que relleva els amistosos i que s'estructura en divisions. A banda dels dos primers rivals, Geòrgia és l'altre equip del grup, contra el qual els de Koldo s'enfrontaran el mes vinent.

Informa: David Domingo
Imatges: Jordi Seabra
Locució: Yasmina Canedo

Comparteix:

3.219.167.194