La selecció sub-21 de futbol perd en els últims minuts a Albània (3-1)

La selecció sub-21 de futbol no ha obtingut recompensa al seu treball i ha perdut en els últims minuts a Albània per 3 a 1 en partit de la fase de classificació per a l’Europeu de la categoria. I això que el combinat d’Eloy Casals s'ha avançat en el marcador a l’Elbasan Arenat ben aviat.

En el primer minut de joc, Albert Rosas ha provocat un penal que Jordi Aláez ha transformat. A partir d’aquí Albània ha portat la iniciativa del partit, amb més possessió de pilota, però sense crear moltes ocasions de perill. I quan han arribat a l'àrea s’han trobat amb un parell de bones intervencions del porter Pires.

Al descans s’ha arribat amb avantatge mínim andorrà. En la represa, Àlex Martínez ha estat a punt de fer el segon gol, però Albània s’ha refet i ha empatat en el minut 62 (Selmani). Andorra ha mantingut a ratlla els locals fins al minut 85 quan Vrioni, de cap, ha anotat el 2 a 1.

Quan el partit s'estava acabant, Bullari ha situat el definitiu 3 a 1 en el marcador. Amb aquesta derrota, Andorra es queda amb 4 punts i tanca la classificació del grup 3 del Preeuropeu. El pròxim partit d'Andorra es jugarà el 7 d'octubre a casa contra Anglaterra.