Setena victòria de la selecció en partit oficial a Liechtenstein (0-2)

La selecció de futbol continua creixent i aquest dijous ha

La selecció de futbol continua creixent i aquest dijous ha sumat el setè triomf en partit oficial, després d'imposar-se per 0 a 2 a Liechtenstein en el penúltim compromís de la Lliga de les Nacions.

El partit no podia començar de millor manera per als de Koldo Álvarez de Eulate, que s’han avançat al minut 4 de joc amb un gol de Berto. Ha estat en una jugada iniciada per Max Llovera, després de recuperar una pilota al mig del camp. Àlex Martínez ha centrat per la banda esquerra i Berto ha fet de cap el seu primer gol amb l'absoluta.

Àlex Martínez ha pogut ampliar les diferències al minut 73, però la seva rematada de cap s’ha estavellat contra el travesser. Poc després ha arribat el 0 a 2 definitiu, al minut 80, amb un xut creuat de Joan Cervós dins l'àrea.

Amb la victòria d’aquesta nit a Vaduz, Andorra suma 7 punts, nou rècord tricolor. La selecció tancarà la Lliga de les Nacions aquest diumenge a les tres de la tarda a l’Estadi Nacional contra Letònia.