ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Sordo espera ofertes després de guanyar la darrera prova del Mundial

www.andorradifusio.ad

El "Dia E" ha tancat la temporada rebent el guanyador de la darrera prova del Mundial de ral·lis. Dani Sordo resideix al país des de fa alguns anys i té intenció de seguir-ho fent quan es retiri de la competició.

Andorra cada diamés esportistes d'alt nivell i un d'ells és Dani Sordo. El "Dia E" ha tancat temporada amb el pilot de Hyundai que acaba de guanyar la darrera prova del Mundial. Ha estat el segon triomf a la seva carrera al Mundial i el primer sobre terra. Un resultat que li obre les portes a tenir més ofertes per al Mundial del 2020. "És un bon moment per escoltar alguna oferta o picar a alguna porta", explica el pilot, qui creu que després de guanyar una prova "tot es posa una mica més fàcil".

Sordo està molt adaptat a Andorra. A diferència d'altres esportistes la majoria dels seus amics són gent del país. Quan arribi la retirada té intenció de quedar-se al Principat. "M'agradaria quedar-me més temps perquè és molt entretingut ser aquí quan tens gent amb qui compartir moments: fer una barbacoa a casa, anar en bici, sortir amb moto... T'uneix més al país", assegura.

Enguany Sordo té contracte per disputar entre 8 i 10 proves del Mundial, la següent podria ser la d'Alemanya, un ral·li que ja va guanyar el 2013.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Guillem Casal-ACA-GPmoto Sport

Torna a veure l'entrevista de l'última edició de la temporada del Dia E a Dani Sordo:

 

Comparteix:

3.93.75.242