ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

L'Spartan Race Andorra tindrà l'única Ultra del circuit espanyol

www.andorradifusio.ad

L'Spartan Race tornarà l'11 i 12 de juny de l'any que ve. Com a novetat, la prova Ultra d'Andorra serà l'única de tot el circuit. A més, també es recuperarà l'ambient de festival amb la cursa Kids.

La cursa d'obstacles més reconeguda del país ja té data. Encamp acollirà la setena edició de l'Spartan Race l'11 i 12 de juny, unes dates pràcticament calcades a aquest any.

L'esdeveniment presentarà un gran al·licient, ja que per primera vegada la prova Ultra serà l'única del circuit. Enguany se n'ha disputat una a Tenerife, però l'any vinent caurà del calendari. 

La principal fita de l'organització serà recuperar la normalitat, tot i que reconeixen que les xifres prepandèmia es trigarà un parell d'anys a assolir-les.

A hores d'ara, hi ha uns 750 inscrits i l'objectiu és superar les 3.300 persones d'aquest any. Per fer-ho serà important assolit l'ambient festiu, ja que de mitjana cada corredor està acompanyat de dues persones.

La celebració de la cursa Kids i mantenir el projecte de resistència amb la prova Hurricane Heat de 12 hores seran dos reclams per aconseguir-ho.

Pel que fa a les distàncies seran les mateixes, però els recorreguts presentaran alguna novetat utilitzant altres muntanyes i camins d'Encamp. 

Informa: Joel Romero
Imatges: Arxiu RTVA

Comparteix: