ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

L'Spartan Race supera amb bona nota l'edició més difícil a Encamp

www.andorradifusio.ad

Encamp ha tancat tres jornades de l'Spartan Race amb un balanç força positiu, tot i les limitacions imposades per la situació sanitària. La propera edició repetirà el mateix escenari, al centre de la parròquia, i ja té dates per al 12 i 13 de juny de 2021.

Els espartans han tornat a conquerir Encamp en la tercera i darrera jornada d'una Spartan Race adaptada a la situació sanitària. Tot i les restriccions de participants, amb un màxim de 500 per dia, i la manca de públic, la prova ha aconseguit mantenir l'essència en una edició que es presentava com un autèntic repte per als organitzadors.

El director d'Spartan Race Espanya, Ángel Sanz, reconeix que els hagués agradat tenir més gent, "però era més important enviar el missatge que amb prudència es podien fer coses i ara valorar quanta gent es pot gestionar".

El nou recorregut ha agradat força entre els participants i l'organització té clar que el canvi d'escenari serà definitiu. María de la Cámara, participant de Madrid, diu que no es perd cap Spartan Race i va a totes les que pot, "però aquesta és especial, perquè el paisatge d'Andorra no hi és a cap altre lloc. El recorregut és un desafiament i preciós alhora, un regal per als sentits".

Per a David Ledesma, participant procedent de Saragossa, "avui no s'ha vist tant la vall, però ahir a la Beast es veia tot i era preciós, paga la pena per la duresa i per tot el que hi ha al voltant".

Ángel Sanz considera que "Grau Roig era espectacular, però Encamp ha donat una cosa especial que ens faltava i el festival és ara la mateixa parròquia".

El foc dels espartans es tornarà a encendre a Encamp com a mínim durant els tres anys vinents. La propera edició ja té dates confirmades, el 12 i 13 de juny de 2021.

Informa: Joan López
Imatges: Pere Besolí

Comparteix:

52.3.228.47