Se suspèn la segona edició de l'Andorra Swimrun als llacs de Tristaina

No hi haurà segona edició de l'Andorra Swimrun, la prova que combina la cursa de muntanya i la natació als llacs de Tristaina i que l'any passat es va disputar a l'agost a Arcalís. L'organització assegura que treballa per tornar el 2020.

Raons internes i la manca d'un patrocinador local han portat l'organització de l'Andorra Swimrun a suspendre la segona edició de la prova, que estava programada per a l'11 d'agost, amb sortida i arribada a la Coma d'Arcalís.

Un missatge al lloc web de la cursa i a les xarxes socials ha informat de la suspensió als participants que ja s'havien inscrit, als quals se'ls retornaran els diners.

L'organització ja no va demanar els permisos al comú d'Ordino per poder fer la prova de natació als llacs de Tristaina, com l'any passat.

La primera Andorra Swimrun va ser puntuable per al circuit Head Swimrun Series d'Andorra, Espanya i Portugal, i va atreure una vuitantena de participants, portats per l'al·licient de nedar en un llac de muntanya, escenari poc habitual en aquest tipus de curses.

L'organització assegura que treballarà per trobar un patrocinador local que garanteixi la celebració de la cursa l'any 2020.