ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Tècnics de la Liga visiten l'Estadi Nacional per veure les possibles adequacions per al FC Andorra

www.andorradifusio.ad

L'Estadi Nacional guanya posicions per convertir-se en la seu del Futbol Club Andorra el curs vinent, després de la visita dels tècnics de la lliga espanyola. Les primeres valoracions apunten que caldria adequar alguns aspectes, com ara el canvi de gespa. El rugbi podria traslladar-se a Prada de Moles o a Ordino.

L'opció de l'Estadi Nacional com a casa del FC Andorra el pròxim curs continua prenent forma. Aquest matí, tècnics de la Liga han visitat les instal·lacions del Nacional i Prada de Moles, per conèixer de primera mà l'estat dels camps.

L'objectiu seria veure les adequacions i necessitats que exigeix l'organisme, en cas de confirmar-se l'ascens a segona divisió. El secretari d'Estat d'Esports, Justo Ruiz, i tècnics del departament han fet d'amfitrions, així com la direcció esportiva del club.

Caldrà esperar alguns dies per a l'informe dels tècnics, però les primeres informacions apunten que caldria fer accions pel que fa a la gespa, la il·luminació, la sala VAR i la retransmissió de televisió. Segons ha pogut saber aquesta casa, la continuïtat dels tricolors al Nacional suposaria la marxa del rugbi, atès que no seria compatible amb la nova gespa que s'hi hauria d'instal·lar.

Una de les opcions que guanya força és Prada de Moles, que sense les graderies supletòries ja fa les mides exigides per a la pràctica del rugbi. En segona instància, hi hauria el camp situat al Centre de tecnificació d'Ordino. 

Informa: Joel Romero
Imatges: Desirée Sala / Arxiu RTVA

Comparteix: