ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Temporada difícil per a Mireia Gutiérrez i esperançadora per a Joan Verdú

www.andorradifusio.ad

Els dos principals valors de l´esquí alpí del país, Mireia Gutiérrez i Joan Verdú, tanquen temporada. Per a l´eslalomista no ha estat bona, mentre que el novè lloc a la Copa d´Europa de Verdú és un resultat per a l´esperança.

Les coses no han anat bé per a Mireia Gutiérrez. Ja fa temps que se centra en l'eslàlom en exclusiva i a la Copa del Món només ha estat capaç de passar a segona mànega un cop. 27a posició però sense poder agafar punts. En Copa d´Europa ha disputat set proves i no ha pogut estar entre les deu millors en cap. En punts FIS i rànquing, unes variants que la federació té força en compte a l´hora d'avaluar els seus competidors, pocs canvis. A manca de la darrera llista, que arriba el més vinent, perd tres posicions respecte de l´any passat.

Joan Verdú ha visitat amb assiduïtat el principal circuit aquest any. Sis gegants disputats sense cap segona mànega i un supergegant que no va acabar. El novè lloc en el descens de les finals andorranes de la Copa d´Europa ha estat sens dubte el millor resultat de la temporada.

En punts i rànquing Verdú millora posicions en descens i se situa molt a prop dels cent primers. En supergegant perd algun lloc però està amb 8 punts FIS i un valuós 53è lloc del rànquing.

Les disciplines tècniques del campionat d´Andorra tancaran la setmana vinent de forma oficial un any en què els Jocs Olímpics han estat la gran cita. Gutiérrez i Verdú estan cridats a seguir sent la referència de l´esquí alpí nacional la temporada vinent.

Informa: David Domingo

Comparteix: