ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

La tercera Andorra Multisport Festival supera els 3.000 inscrits i augmenta força la participació internacional 

www.andorradifusio.ad

Quan queda menys d'un mes per a la celebració de la Trail 100 Andorra, inici de les proves d'estiu de l'Andorra Multisport Festival, les inscripcions ja s'han exhaurit o bé freguen el cent per cent. Des de l'organització es destaca l'increment de la participació internacional. 

El creixement més important en el nombre d'inscrits s'ha registrat a la Trail 100 Andorra, puntuable per a les UTMB World Series, que tindrà com a escenari principal la parròquia d'Ordino, del 22 al 25 de juny. Des de gener ja no queden dorsals per a les curses de 105 i 50 quilòmetres, al febrer es van tancar les inscripcions per a la de 21 quilòmetres, i només resta el 30% de places disponibles per al recorregut de set quilòmetres i mig.

Per nacionalitats, els corredors espanyols es troben al capdavant, mentre que els francesos augmenten un 10% respecte de la darrera edició. Destaca la presència de britànics i portuguesos. L'Andorra Epic de bicicleta de muntanya tornarà a tenir l'origen i final de les quatre etapes a la Massana, del 5 al 8 de juliol, i també s'han exhaurit les inscripcions amb allotjament. De la resta, queden menys d'una vintena de places disponibles. 

L'increment més important de la participació internacional s'ha registrat a l'Ironman 70.3, que se celebrarà el 2 de juliol amb l'epicentre a Andorra la Vella. Un 98% dels inscrits són forans, amb el Regne Unit, Països Baixos i els Estats Units com a principals països de procedència, seguits de França i Espanya. 

Les diferents proves d'estiu de la tercera Andorra Multisport Festival superen ja els 3.000 dorsals en total. La plaça del Poble d'Andorra la Vella substituirà el parc Central com a centre neuràlgic, per generar menys afectació al trànsit. 

Informa: Joan López
Imatges: Arxiu RTVA 

Comparteix: