L'FC Andorra suma la tercera victòria consecutiva a costa de l'Ejea (3-0)

El FC Andorra ha sumat aquest diumenge la tercera victòria consecutiva a la lliga en derrotar la Sociedad Deportiva Ejea a Prada de Moles per 3 gols a 0. Els tres punts permeten a l'equip de Gabri Garcia situar-se segon del grup 3 de segona B, només superat pel Vila-real B i empatat amb el Lleida.

El FC Andorra segueix encadenant victòries des que va perdre en el debut al camp de l'Espanyol B. Aquest matí l'Ejea ha estat la tercera víctima dels tricolors. Els andorrans han guanyat i a més fent un bon futbol.

En la primera part la iniciativa ha estat totalment tricolor i només el poc encert davant la porteria rival ha evitat que l'Andorra obrís el marcador.L'Ejea ha despertat a poc a poc i abans del descans ha portat perill a la porteria de Nico Ratti.

Seria un miratge, perquè a l'inici de la segona meitat l'Andorra ha sentenciat el partit. Primer Forgas ha fabricat el primer gol amb un xut des de la frontal de l'àrea i en el minut 58 Moussa Sidibé ha aprofitat una passada de Bover per anotar el 2 a 0.

El partit era de l'Andorra i la sentència ha arribat gràcies a Víctor Casadesús. El fitxatge estrella tricolor ha marcat el dia del seu debut en una acció de davanter pur, pràcticament amb la primera pilota que ha tocat.

Al final, 3 a 0 i l'afició que marxava satisfeta de Prada de Moles en el primer partit en què ha tocat passar per caixa si no s'és soci. El proper rival dels andorrans serà el Prat.

Imatge: Fernando Montero