Tercera victòria consecutiva per al VPC, que venç l'Isloise per 19 a 18

El VPC Andorra ha aconseguit la tercera victòria consecutiva amb una remuntada brillant davant l´Isloise, un molt bon rival, al qual ha derrotat per 19 a 18.
Les coses estaven magres al descans per a un VPC que cedia per 6 a 15. El rival havia estat molt bé a nivell tàctic i havia tret profit dels seus bons xutadors. Cinc penalitats xutades a pals i totes cinc convertides. La rèplica dels del Principat, que patien en la touche, la donava Abelló també en el cop de peu.

El domini i la possessió no es traduïen en el marcador i només arrencar el segon temps l'equip encaixava tres punts més i les diferències se n'anaven fins a un 6 a 18. Poc després penalitat transformada per als locals. I quan l'equip jugava en inferioritat momentània per una targeta a Jamrulidze va arribar una jugada clau. Una recuperació de Tau que l'equip va treballar molt bé per traduir-la en assaig. El tongà s'encarregava d'acabar el que havia començat i també arribava la transformació.

16 a 18, la remuntada estava a prop i un xut d'Abelló a vuit minuts per al final la va certificar. Victòria de les que donen moral. Després d'un mal inici de campionat amb tres derrotes consecutives el VPC segueix recuperant terreny.

Informa: David Domingo Imatges: Lluís Calvo