ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Per la tercera victòria consecutiva al Top16

www.andorradifusio.ad

Sense pràcticament temps per gaudir de la victòria del cap de setmana, el MoraBanc Andorra ha sortit aquest dilluns al matí en direcció cap a Sant Petesburg, per enfronta-se al Zenit dimarts.

La doble competició té aquestes coses. Dissabte al vespre partit a casa i aquest dilluns de bon matí viatge cap a Rússia, per jugar contra el Zenit de Sant Petesburg.

La victòria contra San Pablo permet allargar les bones sensacions d'aquest inici d'any, però encara hi ha aspectes a millorar. Ibon Navarro vol arribar a un moment "en què hi hagi més estabilitat, que el joc sigui regular i no tinguem tants alts i baixos", tot i ser conscients que "tenim un punt molt emocional i som de ratxes".

Tot i això, el president del club, Gorka Aixàs, reconeix que la situació a Europa és molt bona però és prudent. "No podem dir que ho tenim fet, és molt difícil", perquè "els equips de mitja taula com el nostre, és molt possible que si un any estan a la Copa no puguin ser al Top16 o al playoff".

El club també ha aprofitat per renovar la seva col·laboració amb Vallnord Pal-Arinsal i com no podia ser d'una altra manera no ha faltat la baixada en tirolina per celebrar-ho.

El conveni inclou la realització d'accions conjuntes durant el partit que enfrontarà els d'Ibon Navarro contra el Reial Madrid el 3 de març i una escapada amb raquetes o màquina aixafaneus amb els jugadors del primer equip.

Informa: Joel Romero
Imatges: Sergi Linares

Comparteix: