ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Els tiradors Francesc Pàmies i Esteve Ruiz volen fer un bon paper als Jocs de Malta

www.andorradifusio.ad

Francesc Pàmies i Esteve Ruiz seran els representants d'Andorra en tir als Jocs dels Petits Estats de Malta. S'estrenen en una gran cita internacional amb l'objectiu de fer un bon paper. Les medalles estaran cares. 

Porten mesos de preparació per arribar als Jocs de Malta en el millor moment. Francesc Pàmies i Esteve Ruiz representaran el tir andorrà per primera vegada en una gran competició internacional. Les expectatives de la federació són altes.

El president Federació de Tir, Marc Otero, ha afirmat que "de ben segur faran un bon paper", ja que detalla que han entrenat molt. 

Francesc Pàmies competirà en tir de precisió, modalitat 10 metres pistola d'aire comprimit. La manca de rodatge internacional pot ser el seu principal entrebanc. Sense conèixer els rivals, es veu en la final si clava els tirs.

"Sortiria satisfet atansant-me als 560 punts, per exemple per guanyar el Campionat d'Espanya es guanya amb 574 punts", ha manifestat el tirador.

Esteve Ruiz no amaga el nerviosisme de representar Andorra als Jocs. Competirà en la modalitat de trap, on hi ha molt de nivell, especialment en els tiradors de San Marino. Esteve Ruiz detalla que està nerviós, ja que "és la primera vegada que hi va a un campionat tan gran."

Pàmies competirà en una única jornada, el 31 de maig. Ruiz tirarà a 125 plats en dos dies, 30 i 31. Les medalles es veuen com un somni, però lluitaran per apropar-s'hi.

Informa: Sergi Cano-Joel Romero
Imatges: Andreij Cristancho   

Comparteix: