ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Tissot vol millorar la part esportiva de l'esquí estudi i treballar amb els joves abans de fer el salt a FIS

www.andorradifusio.ad

Millorar la preparació dels esquiadors abans que facin el salt al circuit FIS i ampliar el programa d'esquí estudi són dos dels objectius del nou director esportiu d'esquí alpí de la FAE, Max Tissot. N'ha parlat al Dia E, acompanyat del ja exdirector tècnic i nou gerent, Carles Visa. 

El gran cavall de batalla per a la federació continua sent el top-30 a la Copa d'Europa i la Copa del Món d'esquí alpí. Amb l'arribada de Max Tissot com a nou director esportiu, es vol incidir en la base i treballar conjuntament amb els clubs per aconseguir la millor preparació física, tècnica i mental. "Estem treballant molt fort en un projecte amb la base, dels dos anys abans d'entrar a FIS i els dos de FIS", explica Tissot. El gerent, Carles Visa, afegeix que "els nostres corredors potser els falta ser més ambiciosos i anar a buscar el resultat. Hem de fer especial èmfasi cap aquí i com més joves millor".

Es vol revisar el programa d'esquí estudi i ampliar-lo perquè doni més resultats. "Oferir aquesta possibilitat a més corredors per integrar l'esquí i l'estudi tenint més temps per esquiar i entrenar", insisteix Tissot.

Visa fa un balanç positiu dels dotze anys al capdavant de la federació, tot i que algunes fites no s'hagin pogut assolir

Pel que fa als equips nacionals, la federació continua buscant un responsable tècnic per al masculí. Dejan Poljansek serà el cap del femení.

Informa: Joan López

Torna a veure l'entrevista completa del Dia E a Carles Visa i Max Tissot, a la carta

 

Comparteix:

34.226.244.70