ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Toni Bou es corona a casa campió amb una nova exhibició

www.andorradifusio.ad

Més d'una dècada després, el Mundial de trial indoor va tornar ahir amb l'X-Trail d'Andorra la Vella. Així és com es denomina ara una disciplina a la qual els nous promotors han canviat la cara per dotar-la encara de més ritme i espectacle. Per espectacle, el de Toni Bou. El pilot resident no va perdonar i es va emportar la victòria amb una autèntica exhibició.

Públic, llums, música i espectacle, sobre un transformat parquet del Poliesportiu d'Andorra. Els 2.000 aficionats que van omplir la instal·lació segurament no es van avorrir. Així és el nou X-Trial i així va ser el seu retorn a Andorra 15 anys després.

Les dues primeres places estaven decidides pels dos grans dominadors del trial a la darrera dècada; tres pilots optaven a la tercera. El que ho tenia millor, Jaime Busto, va quedar fora a la primera ronda. Jeroni Fajardo va superar les dues primeres rondes i va acabar la prova d'ahir tercer, un resultat que també li donava la tercera plaça a la general.

El fet de tenir les seves posicions a la general assegurades no va impedir de veure les millors versions de Toni Bou i Adam Raga. Tots dos van fer gala de la seva ambició, dos campions que mai es cansen de guanyar.

Una errada del pilot d'Ulldecona a l'inici de la segona zona de la final va deixar el triomf en safata a un Toni Bou extramotivat. A Barcelona, Raga li havia pispat el triomf, però ahir eren en territori Bou, i el pilot de l'equip Repsol Montesa Honda no va perdonar. Bou va acabar apallissant el seu rival 11 a 1. Va ser la millor manera d'aixecar el 13è títol indoor.

Aquesta va ser la passió de l'X-Trial d'Andorra la Vella sobre dues rodes. Una emoció que es va traslladar a una grada entregada amb ganes de donar continuïtat a l'esdeveniment.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: X-Trial 2Play

Comparteix:

3.227.0.150