ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Torna la Jorma Urban Trail amb 700 places i un nou recorregut per a infants i famílies

www.andorradifusio.ad

Després de cancel·lar-se el 2020 i ajornar-se fa uns mesos per la pandèmia, la quarta edició de la cursa Jorma Urban Trail d'Escaldes-Engordany, puntuable per a la Copa d'Andorra de curses de muntanya, té cita confirmada el 25 de setembre amb l'objectiu d'atreure corredors de totes les edats i nivells.

Una de les principals novetats és la creació d'un nou circuit de tres quilòmetres pensat per a infants i famílies, que se suma als recorreguts de 5, 10 i 21 quilòmetres.

En total s'obren 700 places i seguint els protocols marcats per Salut, la voluntat és atreure al màxim nombre de participants. Així ho ha apuntat el conseller d'Esports del comú d'Escaldes-Engordany, Josep Batalla, recordant que el 2019 hi van participar 520 corredors.

La voluntat és igualar aquesta xifra, però sobretot oferir el màxim d'opcions possibles perquè tothom que vulgui assitir ho pugui fer. 

Els participants podran començar a inscriure's a partir d'aquest dissabte i hauran de dur mascareta quan no es pugui garantir la distància de seguretat, com ara en la sortida i els avituallaments. 

Pel que fa a la sortida, el director de la cursa, Gaspar Pellicer, ha explicat que hi ha diferents horaris per a cada modalitat i es recomana que els participants s'hi situin sols uns minuts abans per evitar aglomeracions.

A diferència de protocols anteriors, aquesta vegada no cal fer divisions en grups més petits que surten de forma esglaonada, sinó que tots els corredors d'un mateix circuit poden arrencar a la vegada. 

La cursa té un important component solidari i és que les persones que ho desitgin, podran fer una donació a l'Associació de Celíacs d'Andorra. El comú d'Escaldes-Engordany, un dels organitzadors, també hi farà una aportació procedent de cada inscripció. 

Informa: Laura Cugat
Imatges: Arnau Gaya 

Comparteix: