ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Un total de 150 riders participen en la Copa Catalana de descens BTT de Vallnord

www.andorradifusio.ad

La zona de Cubil ha acollit aquest diumenge al matí la Copa Catalana de descens de BTT, on han participat 150 riders de totes les edats. Els més destacats de l'equip andorrà han estat Blanca i Joan Aracil i Arnau Graslaub.

La zona de Cubil ha estat l'escenari de la Copa Catalana de descens on han près part 150 riders i que també compartirà circuit amb la Copa del Món. 

Els més petits han estat els primers a rodar a Vallnord. En categoria júnior hi ha participat Arnau Graslaub i en elit, Blanca i Joan Aracil. Tots dos venien de lesió, però reconeixen que competir a casa era una motivació extra. De fet, Blanca pensa que també l'ajudarà a sentir-se bé a l'hora de recuperar sensacions. 

La principal diferència respecte de l'any passat és la modificació del traçat amb un punt més d'espectacle. Els corredors han destacat que ara els salts són més grans, una cosa que agraeixen: "els corredors ho gaudim molt". 

La prova s'ha dividit en dues mànegues i ha servit de primer tast per veure el nou recorregut de la Copa del Món de BTT, que es disputarà l'any vinent a Vallnord.

Informa: Joel Romero
Imatges: Arnau Gaya

Comparteix: