Trastoy i Fernández lamenten no haver pogut coronar el Kanchenjunga

www.andorradifusio.ad

Domi Trastoy i Gonzalo Fernández han començat a enfilar el camí de tornada cap a Katmandú. Els seus rostres no poden amagar els moments difícils que han passat al Kanchenjunga. A la tercera muntanya més alta del planeta han pogut viure l'Himàlaia autèntic, on encara és possible perdre's.

Gonzalo Fernández ha assegurat que, malgrat les dificultats, el balanç és positiu. "La veritat és que aquesta expedició no ha sigut com pensàvem. Però, bé, la valoració entre cometes és positiva perquè estem sencers, però no podem posar la cirereta del pastís". Amb tot, ha afirmat que aquest dissabte van "baixar del camp base del Kanchenjunga, per desgràcia sense el cim".

Per la seva banda, Trastoy ha explicat què és el que els hi va passar. "Vam intentar atacar el cim el dia 18, no va poder ser. Vam sortir a les 8 de la nit del camp 4 a 7.400 metres. Ens vam equivocar, vam girar a la dreta abans d'hora i ens vam ficar en un corredor on vam passar una mica de por. La cosa positiva és que hem tornat sencer i vam poder pujar fins als 8.300 metres". Així i tot, es mostren satisfets.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatges: Gonzalo Fernández

Comparteix: