ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

El trial 2 Dies d'Arinsal arriba amb prop de 400 participants i tres pilots del Mundial

www.andorradifusio.ad

El trial 2 Dies d'Arinsal torna aquest cap de setmana amb una participació de luxe. 380 pilots i tres clàssics del Mundial, Albert Cabestany, Jeroni Fajardo i Jaime Busto. Les zones d'aigua són el gran atractiu de la prova.

Darrers preparatius a les zones de riu del poble d'Arinsal amb vista al trial 2 Dies, que celebra enguany la divuitena edició.

La prova, oberta a participants de tots els nivells, tindrà tres pilots del Mundial, Albert Cabestany, Jeroni Fajardo i Jaime Busto, que han acceptat la invitació del Moto Club Arinsal

Sandra Bonet, vicepresidenta de l'entitat, explica que "normalment cada any ve algun pilot mundialista", encara que no participi els dos dies. 

Els pilots mundialistes se sumen als 380 participants i 160 seguidors que es posaran a prova a la cita, que consta de vint zones, la majoria de les quals d'aigua, un dels al·licients del trial. El president del Moto Club Arinsal, Eduard Garcia, destaca que tenir "moltes zones d'aigua té molt d'èxit perquè no tothom té aquesta oportunitat".

El 2 Dies no puntua enguany per al Campionat d'Andorra de trial. Tot i això hi ha inscrits una quinzena de practicants del país.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Sergi Linares

Comparteix:

3.231.25.104