ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

El Trofeu Andros tornarà a tenir pilots del país

www.andorradifusio.ad

El Circuit d'Andorra-Pas de la Casa acollirà el mes vinent una nova visita del prestigiós Trofeu Andros d'automobilisme sobre gel amb moltes novetats. Serà la primera edició amb vehicles elèctrics i la mànega andorrana comptarà amb pilots del país.

Les darreres nevades han avançat la preparació del Circuit d'Andorra-Pas de la Casa en una temporada que tindrà un any més el Trofeu Andros com a cita estrella, el 20 i 21 de desembre.

Serà la 25a visita ininterrompuda del prestigiós campionat d'automobilisme sobre gel i tornarà a comptar amb pilots del país.

Àlex Bercianos, director del circuit, assenyala que "un dels objectius principals és que la pròpia instal·lació la gaudeixin pilots, aficionats i gent que li agradi el motor de casa". "Tenir pilots andorrans, no només a les GSeries, sinó també a l'Andros ens fa molt contents", afegeix remarcant que "encara hi estem treballant, però està molt ben encarat tant en motos com en cotxes".

El certamen té garantida la continuïtat a Andorra per als propers tres anys. La 31a edició presentarà novetats importants. Bercianos avança que "gairebé el 100% dels vehicles seran elèctrics" i té ganes " de veure les prestacions d'aquests cotxes i quina és la filosofia, la finalitat de la categoria i, si a llarg termini, segueix d'aquesta manera".

Abans de l'Andros hi haurà les Crèdit Andorrà GSeries, amb la primera prova el 14 i 15 de desembre i un nou format més concentrat. "La primera cita és al desembre per no deixar-ho tot per al gener i febrer, que en cas d'anul·lació sempre ens anava just per la meteorologia, i hi ha un canvi total i absolut en l'estructura de la carrera fomentant que hi hagi més espectacle, que el pilot s'ho passi millor i que el públic que puja sàpiga que passa en tot moment, perquè hi ha més curses, més cos a cos i menys tandes contra el cronòmetre, que al final són més monòtones de veure i de conduir quan ets pilot".

La voluntat dels responsables és obrir el traçat a nous esdeveniments. La primera cita de la temporada arribarà el 30 de novembre amb un campionat francès de buguis.

Informa: Joan López
Imatges: J.L. / Arxiu RTVA

 

Comparteix:

3.234.143.26