ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Stefi Troguet ultima el doble repte del Broad Peak i el K2 amb la sensació de tornar a començar de zero

www.andorradifusio.ad

Stefi Troguet compta els dies per iniciar el seu repte fins ara més ambiciós a la muntanya, una expedició doble per intentar coronar els cims del Broad Peak i el K2. L'afronta amb la màxima il·lusió i la sensació de tornar a començar de zero. 

Fa pocs dies Stefi Troguet feia 30 anys i el millor regal li arribarà a partir de diumenge, amb l'inici d'una nova expedició a l'Himàlaia. Al costat de l'equip liderat pel popular alpinista nepalès Nirmal Purja, intentarà fer cim primer al Broad Peak i després al K2.

3 anys després de coronar els dos primers vuit-mils, dins el projecte de completar els 14 del planeta sense oxigen artificial, viatjarà al Pakistan amb la sensació de tornar a començar de zero. 

Amb la preparació feta a l'hivern, ha passat les últimes setmanes a casa fent escalada i bicicleta. Sap que s'enfronta a un repte que li exigirà més que mai, tan en l'aspecte físic com tècnic.

Però sobretot emocional, "saps que una de les cartes que hi ha a la baralla és la de no tornar i fins ara aquesta possibilitat no era tan real". Amb tot, "haurem de jugar a veure què passa". 

A la muntanya els calendaris sempre són relatius, però en un mes espera haver fet ja un parell de rotacions i potser el primer intent al Broad Peak

Informa: Joan López
Imatges: Kevin Ribeiro
Imatges cedides: Stefi Troguet

 

Comparteix: