L'UE Engordany perd contra el Kairat en l'anada de l'Europa League (0-3)

La UE Engordany ha perdut contra el Kairat Almaty per 0 a 3 en la primera eliminatòria de l´Europa League i pràcticament s´acomiada de la competició europea.

L´equip andorrà s'ha trobat amb el pitjor escenari d´inici per culpa d´un gol en pròpia porta de Rafael Brito quan només s´havien jugat 4 minuts. El gol ha tranquil·litzat el rival, que 20 minuts més tard ha vist com ampliava el marcador amb un gol de penal que Islamkhan ha transformat a l´estil Panenka. Spano, encara amb 0-1, ha tingut la millor ocasió per a l'Engordany, que ha jugat molt valent.

En la segona part Spano ha tornat a estar a punt de marcar només començar. El Kairat, baix de revolucions pel marcador a favor, no ha collat al màxim, però ha tingut bones ocasions. El porter Jesús Coca s'ha lluït. A un minut per al final, i amb l´Engordany cansat, ha arribat el 0-3 definitiu.

El tècnic, Josep Mengual, ha lamentat al final del partit haver encaixat un marcador tan ampli. "Quan dones tantes facilitats i el rival és tan bo, no pots donar opcions a que et marquin", ha dit.

El tortosí Carlos Alós, entrenador del Kairat, es va mostrar satisfet pel resultat, que pràcticament li garanteix el bitllet per a la segona ronda. "Ens emportem un bon resultat i esperem poder gestionar-ho bé per a la tornada", ha declarat.

L'Engordany jugarà dijous vinent a Almaty el partit de tornada, amb l'objectiu d'oferir una bona imatge.

Imatge: Àlex Soldevila

Imatges: Àlex Soldevila