L'Engordany empata amb el VallBanc al capdavant de la lliga Multisegur

S'ajusta la classificació de la Lliga Multisegur després de la dotzena jornada. L'Engordany ha aprofitat l'empat entre el VallBanc Santa Coloma i l'Inter Club Escaldes per empatar amb els colomencs al capdavant de la taula.

L'Inter Club Escaldes va obrir el marcador en el duel entre els dos grans favorits al títol. Cristian Martínez aprofitava l'errada d'Àlex Sánchez en el rebuig per superar en segona instància Eloy Casals i avançar els escaldencs a la mitja hora de joc. El VallBanc feia el gol de l'empat al minut 60 en una jugada per la banda esquerra amb centrada de Teixeira, que Diego Nájera caçava de volea dins l'àrea i enviava al fons de la xarxa. Un gol que manté líder al VallBanc.

L'Engordany empata a punts amb el VallBanc al capdavant de la taula, després de superar l'Ordino per 1 a 2. Valentín Spano avançava els de Filipe Busto amb una gran rematada des del balcó de l'àrea, candidat a millor gol de la jornada. Ja a les acaballes del partit, Whiters aprofitava l'errada de Jesús Coca sota els pals i feia pujar l'empat al marcador. Al minut 89 Luiggi San Nicolàs aprofitava una pilota dins l'àrea per retallar la sortida de Domingo i fer l'1 a 2 definitiu per a l'Engordany.

El Sant Julià tanca la zona de play-off en el quart lloc de la taula després de guanyar per 0 a 2 el Carroi. Vaamonde feia de  cap el primer dels lauredians en un córner des de la banda esquerra. El 0 a 2 definitiu arribava en una acció de contracop finalitzat per Bruno, amb la col·laboració de Lorenzo.

Hurtado va avançar l'Atlètic Club Escaldes al minut 6 en el duel contra l'Unió Esportiva Santa Coloma. Els colomencs igualaven a l'inici de la represa en un contracop finalitzat per Víctor Bernat. Jordi Rubio va tenir els tres punts a les botes des dels onze metres, però entre Periánez i el pal van evitar el gol de la victòria dels colomencs.

Imatges cedides per la Federació de Futbol

Correcció: Una versió original d'aquesta notícia indicava erròniament que l'Engordany era el nou líder de primera, tal com ho indicava la classificació general de la Federació Andorrana de Futbol. Aquesta classificació ha estat corregida amb el Vallbanc Santa Coloma al capdavant, empatat a punts amb l'Engordany.